Apartmani BARCAROLA
nalaze se na samoj obali mora 200-tinjak metar od centra grada, pored čiste šljunčane plaže, a za vaše vozilo osiguran je parking.

Jedan dan u tjednu darujemo vlastiti besplatni izlet brodicom (razgledanje čamcem) po Paškom zaljevu !!!

adresa: Golija 41, 23250 PAG
  Tel: +385 91 585 40 76Budite nam dobrodošli gosti i uvjerite se!


Pag je jedan od najvećih i najdužih hrvatskih otoka. Kroz tisućljeća Pag je postao jedan od najrazvijenijih jadranskih otoka, s obalom dugom gotovo 270 km. Pag je otok soli, goleti, čipke, te čuvenih gastronomskih delicija. Vrlo je dugačak, gotovo 70 km te vrlo uzak od 2 do 9,5 km. Površina mu iznosi 286,6 km2. Svaka pa i malena uvala blago se spušta prema moru i ima pješčane plaže, neke fini, skoro pa kristalni pijesak.
Grad PAG – Povijesno – kulturno najzanimljivije mjesto otoka, pamti dugu i burnu povijest, punu uspona i padova. Sam grad Pag sastoji se od 11 naselja s oko 4350 stanovnika. Do otoka možete stići na dva načina:
1. Preko mosta na južnoj strani otoka, što je danas velika prednost zbog sveprisutnog putovanja automobilima, te
2. Trajektom Prizna – Žigljen koji za 15 min. premošćuje udaljenost od kopna do otoka Paga.
Od glavnog grada Zagreba udaljen svega tri sata vožnje, a s južne strane do Zadra, najbližeg većeg grada na srednjem Jadranu udaljenost je svega 45 min.
Prošlost grada Paga kakvog danas pozajemo datira iz 1443. kada započinje njegova gradnja prema nacrtima hrvatskog kipara i arhitekta Jurja Dalmatinca koja završava dva desetljeća kasnije. Tada se na centralnom trgu gradi župna crkva Uznesenja blažene Djevice Marije u čijoj blizini se može vidjeti i Knežev dvor te kula Skrivanat. Danas je grad poznat ponajviše kao grad soli, čipke, paškog sira, janjetine te raznom ljekovitom bilju. Paški karneval jedan je od najstarijih u Hrvatskoj.